Anke de zaadslet – 3: het slot van de gangbang

Anke is al ongenadig hard genomen tijdens deze gangbang, maar nog iedereen is helemaal klaar met haar.

Het schot trof doel: de hete kwak schoot tegen haar roosje en droop tussen haar
billen door langs haar kut tijdens de sex. Uitgeput liet Anke zich nu achterover op het matras vallen. Ze merkte niet eens dat een man over haar heen kwam staan, zich aftrok en zijn kwak van grote hoogte liet landen op haar nasidderende lijf.

Johan heeft de grootste pik van de gangbang

Maar lang had ze niet om bij te komen. Ze had Johan nog niet gehad. Johan is een donkere god met een werkelijk zeer forse leuter. Hij kondigde aan dat hij speciaal voor deze gelegenheid zijn zaad had opgespaard en dat hij haar zaadvragende neukgaatje wel even af zou vullen. Anke had er nog steeds geen genoeg van en ze trok haar benen hoog op om de zwarte neuksabel te ontvangen. Ze was goed gesmeerd door de vorige porties sperma, maar deze dikke pik kon ze toch maar nauwelijks verwerken. Johan neukte haar vakkundig af en al gauw zag je dat hij begon te spuiten in haar. Toen haalde hij zijn pik al spuitend uit haar kut en liet hem over haar lichaam gaan. Haar kut liep over: stromen zaad bulkten uit haar wijd opengesperde neukgrot. Johan spoot maar door, er zat nog zoveel kracht achter dat de witte vloed met gemak tot in Ankes gezicht kwam. Het kletste in stromen op haar wangen, in haar mond, d’r haar, alles zat onder.

Gangbang wordt afgesloten met golden shower

Toen Johan eindelijk uitgespoten was, kwam hij over haar heen zitten en begon met zijn zijn slapper wordende zware lul haar gezicht te swaffelen: van links naar rechts kletste hij zijn lul over haar gezicht en smeerde zo de troep nog verder uit. Anke kon nu niet meer: met haar ogen dicht, haar vurige afgeneukte kut wijd open lag ze daar. Als uitsmijter kreeg ze van de overgebleven mannen en een paar die alweer op sterkte waren nog een golden shower. Ze knielden met z’n vijven om haar heen en trokken zich boven haar af. De laatste porties zaad kletsten tegen haar dijen, haar kut, haar borsten en in haar gezicht. Badend in een grote plas warm sperma: Anke was tevreden. Voorlopig tenminste…