Geile slet laat zich gewillig nemen – 2: m’n pik spuit haar slettesmoel helemaal vol

Welkom bij het tweede deel van mijn geile verhaal. Weet je nog die geile slet van een schoonmaakster bij ons op school? Die pakken we even goed van twee kanten…

Bart wilde ook nog wel even natuurlijk. Hij ging achter haar staan en pakte haar bij haar haren. Hij trok haar er zo aan omhoog. Dan pakte hij haar van achteren beet en begon haar broek los te maken. Al gauw kon hij haar broek naar beneden trekken, het slipje ging meteen mee en daar zag ik een kaalgeschoren kutje voor me. Ze had een tattoo van een dolfijntje in haar lies, dat zag er geil uit. Bart ging verder omhoog om haar bij de tieten te pakken en ik wist wel raad met dat kutje.

 

Mijn pik in haar spleet

Ik bekte haar nog eens lekker en deed een hand tussen haar benen om tussen haar lipjes te voelen. Ik haalde mijn vinger door haar natte sopspleet en stak hem naar binnen. Ze kreunde toen ik mijn vinger diep in haar kut op en neer neukte. Bart had haar ondertussen achterlangs bij haar tieten beet en rolde haar tepels tussen zijn vingers. Hij liet haar even los om ook zijn lul uit zijn broek te halen. Ik wilde mijn pik in haar spleet voelen dus ik draaide haar snel om en duwde haar voorover.

Ze verslikt zich in de lul van Bart

Bart had net zijn lul uit zijn broek gehaald en voor het sletje wist wat er gebeurde pakte hij haar weer bij haar blonde haar en schoof haar mond over zijn klaarstaande pik. Ik had een perfect uitzicht op haar kont die naar achteren stak met haar soppige spleet ertussen. Ik vingerde haar kut weer en trok ondertussen aan mijn lul om hem weer hard genoeg te krijgen. Toen propte ik hem tussen haar benen en duwde meteen door. Mijn pik schoof lekker strak in haar hoerige kutje en ik neukte tegen de klippen op. Bart had hem zo te horen ook goed diep in haar keel gestoken, want ze verslikte zich half. Ze begon nu tegen te stribbelen en probeerde zich te bevrijden van die twee pikken in haar mond en kut.  Niet in me spuiten hoor! Ik trek jullie wel, zei ze. We haalden onze pik uit haar, zo zijn we dan ook wel. Bart en ik gingen naast elkaar staan en zij stond achter ons. Met elke hand pakte ze een pik beet en begon stevig te rukken. Zag er wel geil uit en ik zou op zich zo kunnen spuiten. Maar ik wilde haar toch liever in haar slettesmoeltje spuiten, dus ze moest toch maar weer op de knietjes. En dan lekker likken aan twee pikken. Ze knielde braaf weer voor ons. We hielden onze leuters dicht bij elkaar, de eikels kwamen bijna tegen elkaar aan. Zo kon het sletje lekker aan beide toppen likken en om beurten onze pik pijpen.

Diep in haar slettesmoel

Toen ik voelde dat ik bijna kwam pakte ik haar hoofd beet zodat ze haar mond om mijn pik zou houden tijdens het spuiten. Bart sjorde zijn lul hard en snel af en kwam als eerste: hij spoot de klodders midden in haar gezicht. Toen spoot ik ook mijn ballen leeg en vulde haar mondje met mijn geile romige klodders. Voldaan liet ik haar los. Ze spuugde alles op de grond. Die vlek zal er nu nog wel zitten, daar geilt ze zich vast aan op als ze weer in dat hok komt en terugdenkt aan de geile beurt die ze daar heeft gehad!