Anke de zaadslet – 2: Boris zit diep in haar keeltje

Deel 2 over Anke de zaadslet

De volgende kreeg de smaak te pakken: hij draaide Anke om op handen en knieën en stak zijn lul soepel in haar soppende spleet, lekkere sex toch?. Een andere man kwam op zijn knieën voor haar mond om zich lekker te laten afzuigen. En weer duurde het niet lang voor de heren ejaculeerden. Ze trokken hun verslappende lullen uit haar gaatjes en Anke bleef nog even zo staan als een hondje: het zaad begon uit haar sleuf te lopen en glibberde kleverig langs haar dijen. Het zaad dat zojuist in haar mond was gespoten had ze niet doorgeslikt en met een geile uitdagende blik in haar ogen liet ze het in golfjes uit haar mond stromen. Het glibberde langs haar kin en droop zo op de grond.

Boris houdt van het hardere werk

Nu kwam Boris op haar toe, die stond bekend om het hardere werk. Wat zie ik, slik jij dat kostelijke zaad niet door wat je krijgt aangeboden? Dan zal ik je moeten dwingen schatje, want ik laat mijn witte goud niet zomaar verknoeien. En tegen de volgende kerel die al klaar stond: Prik jij haar vast in haar kut, dan zit ze lekker strak vast en spartelt ze niet zo tegen. En zo verdween het vierde stijve mannelijk geslachtsdeel tussen Ankes gretig geopende schaamlippen. Boris pakte haar hoofd stevig beet en stopte zijn dikke eikel in haar mond. Langzaam begon hij haar hoofd over zijn grote lul te bewegen, steeds wat dieper. En toen gaf hij onverwacht een diepe stoot: zijn pik schoot ineens in de volle lengte haar keeltje in. Hij kreunde, bij Anke sprongen de tranen in haar ogen. En nog een keer kreeg ze de pik hard en diep naar binnen in haar keeltje, en nog eens. Boris neukte zijn harde pik tot aan zijn kloten hard haar kokhalzende keeltje in. Even liet hij los en haalde zijn pik uit haar mond.

Wil je hem nog een keer diep in je keeltje?

Is dit dan wat je wil? Nou? Wil je hem nog een keer zo lekker diep? Jaaa, kreunde Anke, terwijl de tranen over haar wangen liepen. Ze kon ook niet anders, want daar kwam het gevaarte alweer. Boris stopte nu niet meer en terwijl Anke kronkelde en braakneigingen kreeg ragde hij zich klaar diep in haar strot. Ze slikte alles door. De man die haar probeerde te neuken was nog niet klaargekomen. Hij haalde zijn pik uit haar kut, trok haar billen uit elkaar en richtte zijn pik op haar aarsopening.

Over twee weken volgt het laatste deel over de gangbang met Anke de zaadslet