Geile slet laat zich gewillig nemen

Bij ons op school zitten bijna alleen maar jongens, dus als er eens een slet in de buurt is dan zal ze dat weten ook! Mijn vriend Bart en ik hadden al een tijdje een chickie in de gaten die als schoonmaakster werkt in het gebouw. Een dom mokkeltje hoor, zo’n peroxide breezerslet, maar dat maakt ons niks uit. Als we d’r maar een keer kunnen pakken, daar gaat het om.

Geile schoonmaakster blijkt slet

Op een keer bleven we na schooltijd rondhangen tot we haar de toiletten in zagen gaan om daar schoon te maken. Wij erachteraan. Hé schatje, ik heb gehoord dat jij zo lekker kan soppen, kan je die van mij ook niet eens lekker schoonzuigen? Tss, ik zou niet weten waarom ik jou zou zuigen, zei ze. Bart zei: Hij heeft anders wel een lul van 20 centimeter hoor, ze staan voor hem in de rij! Oh ja? Laat maar eens zien dan of jij zo n grote lul hebt. Ik geloof er niks van en je durft toch heus niet! Nou, dat moet je mij geen twee keePijpend blondje grote piemelr zeggen. Als zo’n slet mij en mijn lul uitdaagt dan kan ze hem krijgen ook! Ik voelde dat hij al dik begon te worden. Bart keek of er niemand aankwam en snel maakte ik mijn broek los. Mijn lul groeide nog verder en ik haalde hem uit mijn boxer, zodat ze hem kon zien. Hier, kijk dan; aan die lolly wil je vast wel even likken of niet dan? Maak die bezemkast eens open dan gaan we daar even in.

Pijpgrage slet op haar knietjes

De slet aarzelde nog even, maar ze deed toch de deur van het werkhok open. Tussen de emmers en dweilen was ruimte genoeg. Ik trok haar naar me toe en pakte haar meteen vol op de bek en duwde mijn tong naar binnen. Haar hand legde ik op mijn lul. Ze was niet onervaren: haar koele handjes wisten precies hoe ze mijn pik moesten bewerken. Ze trok het velletje eerst helemaal omhoog over mijn eikel en toen langzaam naar beneden totdat het helemaal afrolde van mijn eikel. Er kwam al wat voorvocht uit en dat smeerde ze met haar duim over mijn glanzende top. Ik wilde dat ze me zou pijpen, dus ik duwde haar naar beneden op haar knieën. Ze hapte gewillig mijn lul in haar mondje en ik leunde naar achteren tegen de muur. Yes! Ik had het weer voor elkaar; een pijpgrage slet op haar knietjes voor me met haar natte tongetje soppend om mijn hete lul. Ze pijpte snel en nog lekker diep ook. Bart kwam er nu ook bij, hij knipoogde toen hij zag hoe ver ik haar al had. Zonder dat ze het zag pakte hij zijn mobieltje uit z’n zak en maakte een foto van hoe ze aan m’n pik zat te zuigen. Lekker om later nog eens bij te rukken. En aan onze vrienden te laten zien natuurlijk. Ik moest nu echt gaan afknijpen anders zou ik zo in haar keel spuiten en ik wilde nog kijken of ik hem in de kut van deze slet zou kunnen krijgen. Denk je dat camsex een optie is?

Dat smaakt naar meer of niet? Lees binnenkort deel 2…