Mijn heetste fantasie – 3: ik wil zijn warme zaad

Het laatste deel van het verhaal over mijn heetste fantasie…

Trillend liep ik voor hem de trap op. Weer sloeg hij me hard op mijn kont.  Laat het licht uit, riep hij, toen ik de deur van mijn slaapkamer opendeed. Ik stond nog niet binnen of hij greep me en duwde me op het bed. Zwaar lag hij op me. Hij trok zijn bivakmuts omlaag zodat zijn mond vrijkwam en drukte zijn lippen op de mijne. Ik verzette me; ik kon niet zoenen met mijn verkrachter.

Hij kwam diep in me

Maar hij pakte me bij mijn kin, siste: denk aan het touw! en stak zijn tong diep in mijn mond. Hij kuste me niet, hij at me. Hij beet in mijn lip, in mijn nek en mijn borsten en hij befte mijn kut alsof hij helemaal buiten zinnen was. Toen kwam hij een beetje overeind en trok zijn broek omlaag. Nu ging het echt gebeuren. Nu ging hij me neuken. Ik hunkerde naar zijn zaad en hief mijn heupen. Met een brul kwam hij diep in me.

Zijn warme zaad vult me helemaal

Steunend op zijn armen bonkte hij er hard op los. Hij ging door en door tot ik klaarkwam voor het eerst van mijn leven alleen door te neuken. Toen bereikte ook mijn verkrachter zijn orgasme. Hij schokte als een wild dier en ik voelde zijn warme zaad mijn trillende kutje vullen. Daarna trok hij zich uit me terug en ging. Ik bleef alleen achter, bevend als een rietje, huilend van genot. Een half uur later kwam mijn vriend thuis, had hij al geneukt?. Hij zei niets. In bed kropen we dicht tegen elkaar aan en vielen al snel in een diepe slaap. Maar gisteren stond hij ineens achter me in de keuken. Hij sloeg zijn armen om mijn middel, en fluisterde in mijn oor: jouw heetste fantasie was ook mijn heetste fantasie. Zo werden twee stoute seksdromen werkelijkheid.