Anke de zaadslet

Anke was een geil meisje, altijd al geweest. Waarschijnlijk werd ze al opgewonden van de kwak zaad die haar bevruchting veroorzaakte. Ze was met recht een zaadslet, alles wat met zaad te maken had vond ze lekker. Spugen, slikken, zaad in haar, zaad op haar, ze genoot er allemaal evenveel van en het kon haar niet genoeg zijn. Haar vriendje wist dat en hij wist ook dat hij haar behoeften alleen nooit zou kunnen bevredigen. Ze genoot ervan als hij zijn pik over en in haar leegspoot, maar zo af en toe moest er meer gebeuren om haar totaal te kunnen bevredigen.

Anke heeft weer zaad nodig

Gelukkig vond haar vriendje het heel geil als andere mannen op zijn zaadslet kickten. Hij vond het lekker om te zien hoe zulke kerels wild van haar werden en hun sperma aan haar gaven, terwijl zij uiteindelijk alleen om hem gaf. Van die andere mannen wilde ze alleen hun witte goedje afromen, daarna konden ze weer ophoepelen. En er waren er genoeg die dat maar wat graag wilden! Vandaag was het weer zo ver: Anke moest dringend weer eens een paar flinke klodders krijgen. Haar Bert had via hun vaste vriendennetwerk op internet maar liefst tien hitsige potente kerels opgetrommeld die haar een onvergetelijke dag moesten bezorgen. Speciaal voor dit festijn had Bert de schuur omgebouwd tot kroeg, club annex neukhol: er was genoeg bier om moed in te drinken en zelfs in een snuifje was voorzien. Op de grond een paar grote matrassen, hun oude rode velours gordijnen langs de wanden gespannen en een paar schemerlampjes voor een hoerig broeierig sfeertje.

Zaadslet Anke krijgt haar eerste portie

De heren druppelden binnen en al snel gingen de eerste kleren uit. Anke lag helemaal naakt midden op het matras. Ze was door Bert al een keer geneukt en lag nadruipend met haar kutje te spelen, lekkere webcamsex zeg. Van bovenaf was een lamp op haar gericht, zodat ze lekker in de spotlight lag en iedereen goed kon zien wat er gebeurde. De eerste man was blijkbaar onderweg al zo geil geworden dat hij meteen op haar wilde. Geen gedoe met voorspel, hij trok al zijn kleren uit, kwam bij Anke op het matras en schoof zijn stijve pik in haar kut. Een paar keer stootte hij hard en diep in haar strakke liefdestunnel en zonder een kik te geven stortte hij zijn eerste portie in haar. Een lekker opwarmertje.