Lesbische plassex

Ik hou mijn plas vaak heel lang op en ga dan masturberen. Als ik dan klaarkom begin ik te plassen. Het maakt mijn orgasme heerlijk heftig. Ik zal jullie vertellen over mijn eerste plassex ervaring.

Eerste plassex ervaring

Mijn eerste ervaring met plas sex had ik op mijn negentiende. Ik was toen voor het eerst van mijn leven verliefd op een meisje, een studiegenootje, maar zij wist niets van mijn verliefdheid. Toen ik een keer met haar en nog een paar andere meiden met een oud busje naar Parijs ging, moesten zij en ik onderweg verschrikkelijk erg plassen. We stopten bij een parkeerplaats en liepen de bosjes in. Giechelend hurkten we op een paar meter afstand van elkaar. Ik begon meteen te plassen, maar bij Dewi wilde de plas niet komen. Ik trok mijn broekje weer omhoog, en bleef  zonder dat ik me daar echt van bewust was  naar Dewi zitten kijken. Ik zag haar pikzwarte haartjes en haar mollige bruine poesje (Dewi is Surinaamse), en eindelijk een straaltje geel vocht. Het was het geilste wat ik ooit gezien had. Ik kroop dichterbij en probeerde met mijn mond haar pies op te vangen.

Niet één keer op de WC geplast

Dewi schrok daarvan en probeerde haar plas op te houden, maar ze moest zo erg dat er geen houden meer aan was: het straaltje was nu een dikke, krachtige straal geworden. De urine klaterde in mijn mond en liep over mijn kin en langs mijn hals. Ik likte Dewi s volle schaamlippen en haar opvallend grote clit, en zij liet me mijn gang gaan. Toen ze klaarkwam maakte ze hele grappige geluidjes. Aan onze vriendinnen vertelden we dat ik in een koeienvlaai was gevallen. In Parijs hebben we van de stad niet veel gezien, maar we hebben wél allebei uitgebreid van de lesbische liefde kunnen proeven. En we hebben niet één keer  gewoon op de wc geplast!

Clit zo groot als het topje van mijn pink

Op de eerste avond was het allemaal nog een beetje onwennig. Terwijl onze vriendinnen het bruisende Parijse nachtleven in doken, dook ik boven op Dewi en trok haar truitje omhoog en begon haar borsten te strelen. Dewi stelde zich ook nu weer volkomen passief op. Ik knipte het bedlampje aan en trok haar slipje uit. Haar clit was zo groot als het topje van mijn pink. Ik begon erop te zuigen, en Dewi begon meteen weer die grappige geluidjes te maken. Ineens zei ze: ik moet plassen. We kleedden ons uit en gingen in de douchebak staan voor de plassex, zodat we ons waterspel konden spelen zonder de hele boel nat te maken. Dewi stond met gespreide benen en ik zat op mijn knieën voor haar. Ik hield mijn mond ver open toen ze begon te plassen en vingerde haar. Dewi kneep met een hand in haar borsten en wreef met de andere over haar clit. Pas toen ze helemaal leeg was begon ze klaar te komen. Ik stond op, pakte de douchekop en draaide de kraan open. Toen het water een aangename temperatuur had spoelde ik uitgebreid Dewi’s vlezige kut schoon. Daarna ging ik wijdbeens in de douchebak zitten, richtte de straal op mijn clit en bezorgde mezelf een heerlijk orgasme. Ik hing de douchekop weer op en we douchten samen. Voor het eerst zoende Dewi terug. Daarna kropen we naakt samen onder de dekens en vreeën tot het licht werd.