Mijn heetste fantasie: verkracht worden

Mijn heetste fantasie heb ik tot voor kort altijd voor me gehouden. Die fantasie was namelijk dat ik verkracht werd in mijn eigen huis. Ik durfde dat aan niemand te vertellen omdat echt verkracht worden verschrikkelijk is, en iets wat ik nooit in mijn leven hoop mee te maken. In een tijdschrift las ik dat veel vrouwen over verkrachting fantaseren, maar dat dat niet betekent dat ze werkelijk tegen hun wil
genomen willen worden. Ik heb het artikel eruit gescheurd en aan mijn vriend laten lezen. Ik had erbij geschreven:  mijn heetste fantasie. Hij las het, maar zei er verder niets over. Ik dacht dat hij het belachelijk vond en schaamde me. Ik durfde er daarna ook niet meer over te beginnen.

Webcamsex zou ook een optie zijn, maar nooit echt overwogen.

Iemand volgt me

Een paar dagen geleden had ik, toen ik thuiskwam nadat ik met een vriendin naar de film was geweest, het gevoel dat iemand me in de gaten hield. Ik woon op een flat, en moest in het donker de gallerij over om bij mijn voordeur te komen. Ik had dat nooit eng gevonden, maar nu bonkte mijn hart. Ik hoorde zware voetstappen vlak achter me, maar durfde niet te kijken. Toen ik de sleutel in het slot stak werd er plotseling een hand over mijn mond gelegd. Ik probeerde me te verzetten, maar mijn belager drukte me keihard tegen de deur en hijgde in mijn oor:  Hou je gedeisd, of je zult het berouwen.

Kleed je uit!

Hij maakte de deur open en duwde me naar binnen. Ik viel voorover, en toen ik overeind krabbelde in het donkere halletje zag ik hem: hij was groot en breed en droeg zwarte kleren en een zwarte bivakmuts. Zijn postuur en zijn schoenen kwamen me bekend voor… Ineens haalde hij een touw tevoorschijn, trok het strak en zei dreigend:  Je gaat precies doen wat ik zeg, anders bind ik dit touw om je mooie hals… Hij kwam op me af en stond nu vlak voor me. Mijn hart ging tekeer.  Kleed je uit! beval hij. Ik kon me niet bewegen.  Kleed je uit! blafte hij weer. Met trillende vingers knoopte ik mijn jas open en trok hem uit.  Bloes! riep hij. En:  Rok! Even later stond ik in mijn bh, slipje, kousen en pumps voor hem. Hij keek naar me. En hijgde. Mijn gezicht gloeide, van schaamte, van angst, en vreemd genoeg: van opwinding. Ik had een raar gevoel in mijn onderbuik. Ik durfde het niet aan mezelf toe te geven, maar ik was verschrikkelijk geil. Zou ik verkracht worden? Ineens haalde hij een blinkend mes tevoorschijn.  Nee, alsjeblieft…. Nee… smeekte ik. Op dat moment dacht ik dat ik flauw ging vallen van angst. Ik hield mijn adem in toen hij het koude mes op mijn borst legde, en deinsde achteruit.

Lees volgende week verder of mijn fantasie werkelijkheid wordt…